Loopbaanbegeleiding Haarlem

Vraag je je ook af of je op de juiste plek zit? Of het werk dat je doet voldoende past bij wat jij in huis hebt? Zie je op tegen sollicitaties omdat je het moeilijk vindt jezelf te verkopen? Of krijg je keer op keer te maken met afwijzing en is het steeds lastiger goede moed te houden? Overweeg dan eens loopbaanbegeleiding. Haarlem is de vestigingsplaats van Zinspiratie Coaching, die je onder andere kunt inschakelen voor loopbaanbegeleiding.

Loopbaangebeleiding? Haarlem biedt mogelijkheden!

Loopbaangebeleiding kan je helpen inzicht te krijgen in je kennis en vaardigheden (kerncompetenties). Daarnaast kun je ontdekken welke randvoorwaarden er in je werk voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de mate van zelfstandigheid die je hebt, de samenwerking met anderen, beloning in de vorm van status of juist een schouderklopje. Of raak jij juist meer gemotiveerd als je een bepaald maatschappelijk belang dient? Kortom: ongeacht de inhoud van je werk, met de juiste loopbaanbegeleiding ontdek je welke randvoorwaarden bij jou passen.

Je kunt overwegen loopbaanbegeleiding in te schakelen in de volgende situaties:

  • Ondersteuning en begeleiding voor onder andere sollicitaties;
  • Uitzoeken van kennis, vaardigheden en randvoorwaarden;
  • Verkennen van de arbeidsmarkt;
  • Blijvende ondersteuning tijdens het zoeken – ook als dat langer duurt;
  • Hoe ga je om met afwijzing?
  • Advies bij het uitonderhandelen van een nieuw contract.

Zoek je loopbaanbegeleiding? Haarlem heeft veel extra’s te bieden!

Wat is het voordeel van het inschakelen van loopbaanbegeleiding in Haarlem? Haarlem is goed bereikbaar met het OV en met eigen vervoer, ook vanuit Amsterdam. Parkeren bij onze praktijk aan huis is altijd gratis. Verder heeft Haarlem een prachtige historische binnenstad waar je gezellig koffie kunt drinken of lekker kunt lunchen / dineren in één van de vele koffiebarretjes of restaurants. Ook zijn er meerdere interessante musea te vinden. En wist je dat Haarlem tweede winkelstad van Nederland was? Kortom, Haarlem heeft veel te bieden!

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Wil je ook aan de slag met de belangrijke thema’s in jouw loopbaan en ontdekken welke mogelijkheden er bij jou passen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek om te bekijken of loopbaanbegeleiding iets voor jou is!

Liever zelf aan de slag?

Wil je met jouw loopbaan aan de slag maar twijfel je nog of je dat samen met een coach wilt doen? Dan is de online Zinspiratie Talentwijzer echt iets voor jou! Met deze Talentwijzer neem je regie over jouw loopbaan, maar dan zonder vele dure coachingsgesprekken of wachtlijsten. Je kunt direct starten met interessante tests en oefeningen die inzicht en overzicht geven in wie jij bent, wat je in huis hebt en waar jouw toegevoegde waarde ligt!

Meer over de Zinspiratie Talentwijzer >

 

Maak direct kennis

Enthousiast geworden?