Loopbaan coach Haarlem

Ben je ook op zoek naar een baan die bij je past? Waarin je al jouw unieke kernkwaliteiten kunt inzetten? En die voldoet aan de randvoorwaarden die voor jou van belang zijn? Als je worstelt met het vinden van passend werk, overweeg dan eens het inschakelen van een loopbaan coach. Haarlem herbergt vele coaches en ook op dit gebied zijn er een aantal specialistische loopbaan coaches te vinden.

Waarom zou je een loopbaan coach inschakelen?

Een loopbaan coach helpt je inzicht te krijgen in jouw kerncompetenties (vaardigheden) en jouw belangrijkste kwaliteiten. Je ontdekt welke vaardigheden je van nature al hebt en op welke gebieden je nog (professioneel) wilt groeien. Daarnaast ontdek je welke randvoorwaarden voor jou van belang zijn. De één bijt zich graag vast in de details, een ander heeft collega’s nodig, een derde wordt gemotiveerd door status of juist door maatschappelijke betrokkenheid. Kortom: je krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is. Een loopbaan coach bekijkt ook graag samen met je welke beroepen en werkvelden voor jou interessant zijn. In wat voor soort werk kun jij jouw kwaliteiten kwijt? En welke banen voldoen aan de voor jou belangrijke randvoorwaarden? Tot slot kun je samen met een loopbaan coach een actieplan opstellen om daadwerkelijk verandering in jouw werksituatie te realiseren.

Loopbaan coach bij werkgerelateerde conflictsituaties

Als communicatie specialist heb ik veel kennis en ervaring in (intermenselijke) communicatie. Werkgerelateerde conflictsituaties komen relatief vaak voor. Samen met jou bekijk ik welke onderliggende (communicatie)patronen een rol spelen en hoe je verandering teweeg kunt brengen.

Overweeg een loopbaan coach in te schakelen bij de volgende situaties:

  • Ondersteuning en begeleiding voor onder andere sollicitaties;
  • Uitzoeken van kennis, vaardigheden en randvoorwaarden;
  • Verkennen van de arbeidsmarkt;
  • Blijvende ondersteuning tijdens het zoeken – ook als dat langer duurt;
  • Hoe ga je om met afwijzing?
  • Advies bij het uitonderhandelen van een nieuw contract.

Zoek je een loopbaan coach? Haarlem heeft nog wat extra’s te bieden!

Wat is het voordeel van het inschakelen van een loopbaan coach in Haarlem? Haarlem is goed bereikbaar met het OV en met eigen vervoer, ook vanuit Amsterdam. Parkeren bij onze praktijk aan huis is altijd gratis. Verder heeft Haarlem een prachtige historische binnenstad waar je gezellig koffie kunt drinken of lekker kunt lunchen / dineren in één van de vele koffiebarretjes of restaurants. Ook zijn er meerdere interessante musea te vinden. En wist je dat Haarlem tweede winkelstad van Nederland was? Kortom, Haarlem heeft veel te bieden!

Een loopbaan coach iets voor jou?

Wil je ook aan de slag met de belangrijke thema’s in jouw loopbaan en ontdekken welke mogelijkheden er bij jou passen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek om te bekijken of loopbaan coaching iets voor jou is!

Liever zelf aan de slag?

Wil je met jouw loopbaan aan de slag maar twijfel je nog of je dat samen met een coach wilt doen? Dan is de online Zinspiratie Talentwijzer echt iets voor jou! Met deze Talentwijzer neem je regie over jouw loopbaan, maar dan zonder vele dure coachingsgesprekken of wachtlijsten. Je kunt direct starten met interessante tests en oefeningen die inzicht en overzicht geven in wie jij bent, wat je in huis hebt en waar jouw toegevoegde waarde ligt!

Meer over de Zinspiratie Talentwijzer >

Maak direct kennis

Enthousiast geworden?