Dertigers in een dip

bored-womanRelatieproblemen, neerslachtigheid, spanningen op het werk; er is tegenwoordig nog maar één verklaring voor: de quarterlifecrisis. Tenminste, als je begin dertig bent.

Voordeel: de midlife crisis komt hiermee te vervallen.

Je bent begin dertig en hebt een managementfunctie. Daar heb je hard voor gewerkt. Ondertussen staat je privé-leven ook niet stil. Jullie hebben net een leuke jaren-30-woning gekocht, groot genoeg voor gezinsuitbreiding. Maar ben je al wel toe aan kinderen? Je weet tenslotte nog niet eens of je partner wel de ware is. En van die wereldreis komt dan zeker niets meer. Je wilt zo veel mogelijk van het leven genieten en eruit halen wat erin zit. Rond je dertigste komt echter het besef dat je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt. Een middelmatig leven ligt op de loer. Dat strookt niet met elkaar, dat veroorzaakt een crisis: de quarterlife crisis.

Met behulp van een personal coach kan je deze crisis overwinnen door gezamenlijk jou eigen talenten, drijfveren en kracht te ontdekken en zo uit te vinden welke richting bij jou het beste past.

Meer links over de quarterlife crisis of de dertigersdip

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.