Loopbaanadvies

Ben je ook op dat punt in je leven beland waarin je zoekende bent naar de volgende stap in je carrière? Wil je na een periode van afwezigheid weer herintreden? Wil je nu eindelijk eens die stap zetten waar je al zo lang aan toe bent? Of wil je juist eens iets heel anders doen dan je tot nu toe altijd deed? Dan is loopbaanadvies geen overbodige luxe.

Uitgangspunt van loopbaanadvies

Het uitgangspunt bij loopbaanadvies is niet jou te vertellen wat je moet doen, maar samen te onderzoeken waar jouw kerncompetenties uit bestaan, welke randvoorwaarden bij jou passen en welke beroepen en werkvelden eventueel voor jou geschikt zijn. Zo kun je weer met hernieuwde energie en focus aan de slag.

Hoe werkt loopbaanadvies bij Zinspiratie Coaching?

Als je een loopbaanadvies traject start, krijg je duidelijkheid over jouw talenten, jouw competenties en de randvoorwaarden waaronder jij het beste presteert. Daarnaast kijken we samen naar welke werkvelden bij je passen en welke beroepen je kunt overwegen. Sommige mensen krijgen loopbaanadvies in een paar sessies, bij anderen is het nodig wat dieper op sommige aspecten in te gaan. Hoe dan ook is het prettig om – bij belangrijke momenten in je werkende leven – loopbaanadvies in te winnen. Een coach helpt je namelijk focus te bepalen door de juiste vragen te stellen en geeft je de tools in handen om je echte kern naar boven te halen!

Wil je ook aan de slag om een nieuwe carrièrestap te maken? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek om te bekijken of coaching iets voor jou is!

Liever zelf aan de slag?

Wil je met jouw loopbaan aan de slag maar twijfel je nog of je dat samen met een coach wilt doen? Dan is de online Zinspiratie Talentwijzer echt iets voor jou! Met deze Talentwijzer neem je regie over jouw loopbaan, maar dan zonder vele dure coachingsgesprekken of wachtlijsten. Je kunt direct starten met interessante tests en oefeningen die inzicht en overzicht geven in wie jij bent, wat je in huis hebt en waar jouw toegevoegde waarde ligt!

Meer over de Zinspiratie Talentwijzer >
 

Maak direct kennis

Enthousiast geworden?