Loopbaan coach

Wil je op dit moment in je leven iets totaal anders gaan doen omdat je voorgaande werk niet meer bij je past? Wil je daarom ook weten welke kerncompetenties jij hebt? Waar jij nu echt goed in bent en waar je ook nog eens energie van krijgt? En welke randvoorwaarden jij nodig hebt om optimaal te functioneren? Dan is een loopbaan coach echt iets voor jou!

Waarom een loopbaan coach?

Een loopbaan coach staat naast je in de zoektocht naar een nieuwe invulling van je werkende leven. Een loopbaan coach stelt de juiste vragen die jou helpen tot de kern te komen en focus te bepalen. Daarnaast kan een loopbaan coach je helpen bij het vinden van passende werkvelden en passende beroepen. En soms zitten daar onverwachte pareltjes tussen waar je zelf nooit aan had gedacht. Kortom, een loopbaancoach staat naast je en kijkt en denkt met je mee. Zodat jij meer inzicht en overzicht krijgt in je mogelijkheden en daar praktisch mee aan de slag kunt.

Een loopbaan coach iets voor jou?

Wil je ook aan de slag met de belangrijke thema’s in jouw loopbaan en ontdekken welke mogelijkheden er bij jou passen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek om te bekijken of coaching iets voor jou is!

Liever zelf aan de slag?

Wil je met jouw loopbaan aan de slag maar twijfel je nog of je dat samen met een coach wilt doen? Dan is de online Zinspiratie Talentwijzer echt iets voor jou! Met deze Talentwijzer neem je regie over jouw loopbaan, maar dan zonder vele dure coachingsgesprekken of wachtlijsten. Je kunt direct starten met interessante tests en oefeningen die inzicht en overzicht geven in wie jij bent, wat je in huis hebt en waar jouw toegevoegde waarde ligt!

Meer over de Zinspiratie Talentwijzer >

Maak direct kennis

Enthousiast geworden?