Over

Coach in Haarlem

  • Is de richting van je carrière onduidelijk?
  • Heb je moeite met balanceren in werk/privé?
  • Heb je een droom die je wilt verwezenlijken?
  • Wil je meer plezier, voldoening & vrijheid?

 

Esther KonzZinspiratie Coaching is de coachingspraktijk van Esther Konz. “Als coach ben ik een praktische gesprekspartner voor je als je verandering wilt doorvoeren in je leven. Vooral als die verandering nodig is op het gebied van werk en levensinvulling. Mijn doel is om inzicht en overzicht te krijgen in jouw situatie door met je mee te kijken en mee te denken. Om daarna samen concrete stappen te formuleren waar jij direct weer mee aan de slag gaat.”

Achtergrond
“Na een carrière als interim communicatie-adviseur bij grote bedrijven in de (financieel) zakelijke dienstverlening, brak rond mijn 30e jaar een periode vol bezinning aan. Ik werd gedwongen keuzes te maken in de randvoorwaarden en inhoud van mijn werk, in mijn levensstijl en in relaties met anderen. Door mijn werk als vrijwilliger bij de Kindertelefoon, ontdekte ik dat coaching goed bij mij paste. Na mijn omscholing tot coach startte ik in 2012 deze praktijk, waarbij ik – naast focus op de dertigersdip – nog twee specialisaties heb: in loopbaanvraagstukken en in rouw- en verlieservaringen.”

Zinspiratie Coaching in de media
Bekijk hier het overzicht van bijdrages aan BNR Nieuwsradio en andere media waarin Esther verscheen.

Wat zeggen anderen over Zinspiratie Coaching?

Nelise: “Mooi overzicht in mijn talenten en sterktes. Goed om te benoemen wat je ermee kunt doen. Klinkt zo logisch. Maar zo waardevol om erbij stil te staan en er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Bedankt!”

Anoniem: “Ik voel me erg opgelucht na ons gesprek, het is heel fijn om even stil te staan bij alle facetten die met mijn verlies te maken hebben.”

Bianca: “Heb vandaag al open kaart gespeeld met mijn baas. Heel verfrissend. Ik heb je aanbevolen bij mijn vriendin M.“

Maak direct kennis

Enthousiast geworden?