Over

Coach in Haarlem

  • Is de richting van je carrière onduidelijk?
  • Heb je moeite met balanceren in werk/privé?
  • Heb je een droom die je wilt verwezenlijken?
  • Wil je meer plezier, voldoening & vrijheid?

 

Esther KonzZinspiratie Coaching is de coachingspraktijk van Esther Konz. “Als coach ben ik een praktische gesprekspartner voor je als je verandering wilt doorvoeren in je leven. Of dat nu in werk, in relaties of op ander vlak ligt. Mijn doel is om overzicht en inzicht te krijgen in jouw situatie door met je mee te kijken en mee te denken. Om daarna samen concrete stappen te formuleren waar jij direct weer mee aan de slag gaat.”

Achtergrond
“Na een carrière als interim communicatie-adviseur bij grote bedrijven in de (financieel) zakelijke dienstverlening, brak rond mijn 30e jaar een periode vol bezinning aan. Ik werd gedwongen keuzes te maken in werk, levensstijl en in relaties met anderen. Ik leerde mezelf opnieuw kennen en bracht noodzakelijke veranderingen in mijn leven aan. Naast mijn coachingspraktijk aan huis, werk ik momenteel als freelance communicatiespecialist. In mijn vrije tijd sport ik graag of lees ik een boek en daarnaast ben ik fan van de Italiaanse keuken.”

Wat zeggen anderen over Zinspiratie Coaching?

Charlotte: “Ik heb de keuze gemaakt om zelfstandig te gaan en dat vergt nogal wat tijd. Ik heb heel veel aan ons gesprek gehad. Heel veel dank en veel succes!”

Bianca: “Heb vandaag al open kaart gespeeld met mijn baas. Heel verfrissend. Ik heb je aanbevolen bij mijn vriendin M.“

Simone: “Ik wou je nog even bedanken voor het leuke gesprek. Informatief en stimulerend… Ik had achteraf een boel antwoorden, maar ik zweer het, evenveel nieuwe vragen. Ik voelde mij alsof ik het wel en juist niet kon. Enfin, ik heb doorgezet.“

Zinspiratie Coaching in de media
Bekijk hier het overzicht van bijdrages aan BNR Nieuwsradio en andere media waarin Esther recent verscheen.

Maak direct kennis

Enthousiast geworden?