Over

Coach in Haarlem

  • Is de richting van je carrière onduidelijk?
  • Heb je moeite met balanceren in werk/privé?
  • Heb je een droom die je wilt verwezenlijken?
  • Wil je meer plezier, voldoening & vrijheid?

 

Esther KonzZinspiratie Coaching is de coachingspraktijk van Esther Konz. “Als coach ben ik een praktische gesprekspartner voor je als je verandering wilt doorvoeren in je leven. Vooral als die verandering nodig is op het gebied van werk en levensinvulling. Mijn doel is om inzicht en overzicht te krijgen in jouw situatie door met je mee te kijken en mee te denken. Om daarna samen concrete stappen te formuleren waar jij direct weer mee aan de slag gaat.”

Achtergrond
“Na een carrière als interim communicatie-adviseur bij grote bedrijven in de (financieel) zakelijke dienstverlening, brak rond mijn 30e jaar een periode vol bezinning aan. Ik werd gedwongen keuzes te maken in werk, levensstijl en in relaties met anderen. Ik leerde mezelf opnieuw kennen en bracht noodzakelijke veranderingen in mijn leven aan. En als werkende moeder weet ik uit ervaring hoe lastig het in de praktijk is om te balanceren tussen alle belangrijke levensgebieden!”

Wat zeggen anderen over Zinspiratie Coaching?

Charlotte: “Ik heb de keuze gemaakt om zelfstandig te gaan en dat vergt nogal wat tijd. Ik heb heel veel aan ons gesprek gehad. Heel veel dank en veel succes!”

Bianca: “Heb vandaag al open kaart gespeeld met mijn baas. Heel verfrissend. Ik heb je aanbevolen bij mijn vriendin M.“

Nelise: “Mooi overzicht. Goed om te benoemen wat je ermee kunt doen. Klinkt zo logisch. Maar zo waardevol om erbij stil te staan en er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Bedankt!”

Zinspiratie Coaching in de media
Bekijk hier het overzicht van bijdrages aan BNR Nieuwsradio en andere media waarin Esther recent verscheen.

Maak direct kennis

Enthousiast geworden?