Over

Teamcoach en loopbaancoach in Haarlem

  • Is de richting van je carrière onduidelijk?
  • Heb je moeite met balanceren in werk/privé?
  • Wil je meer plezier, voldoening & vrijheid in je leven of je werk?
  • Wil je effectiever worden met je team?

 

Esther KonzZinspiratie Coaching is de coachingspraktijk van Esther Konz. “Als coach ben ik zowel voor personen als voor teams een praktische gesprekspartner als er verandering nodig is. Mijn doel is om inzicht en overzicht te krijgen in de situatie door met jou of jouw team mee te kijken en mee te denken. Om daarna samen concrete stappen te formuleren waar jij of jouw team direct mee aan de slag gaat.”

Achtergrond
“Na een carrière als interim marketingcommunicatie professional bij grote bedrijven in de (financieel) zakelijke dienstverlening, brak rond mijn 30e jaar een periode vol bezinning aan. Ik werd gedwongen keuzes te maken in de randvoorwaarden en inhoud van mijn werk, in mijn levensstijl en in relaties met anderen. Door mijn werk als vrijwilliger bij de Kindertelefoon, ontdekte ik dat coaching goed bij mij paste. Na mijn omscholing tot coach startte ik in 2012 deze praktijk met een focus op loopbaancoaching. Inmiddels is de focus verschoven naar teamcoaching, omdat ieder individu altijd deel van een groter geheel uitmaakt en die afhankelijkheden grotendeels het zakelijke succes bepalen.

Mijn aanpak kenmerkt zich door het begeleiden op de menselijke aspecten, waarbij ik ervaring heb in en aanstuur op het zakelijke eindresultaat. Ik ben getraind in het werken volgens de Agile en Lean mindset.”

Zinspiratie Coaching in de media
Bekijk hier het overzicht van bijdrages aan BNR Nieuwsradio en andere media waarin Esther de afgelopen jaren verscheen.

Wat zeggen anderen over Zinspiratie Coaching?

Bart van Wanroij, Managing Director bij Epona Legal: “De Zinspiratie Team Quickscan was een goede methode om de samenwerking van ons team te bekijken. Wij zijn geneigd naar het bedrijf of een individu te kijken, maar zoals bijvoorbeeld bij hockey kun je alleen maar winnen als het team heel goed draait. Door de scan zagen we in één oogopslag welke teamrollen ontbreken. En daarnaast begrijp ik individuele teamleden nu beter.

Nelise: “Mooi overzicht in mijn talenten en sterktes. Goed om te benoemen wat je ermee kunt doen. Klinkt zo logisch. Maar zo waardevol om erbij stil te staan en er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Bedankt!”

Maak direct kennis

Enthousiast geworden?