Klanten

Wat zeggen anderen over Handanalyse Haarlem?

Om je een idee te geven wat een handanalyse consult voor je kan betekenen, vind je hier een aantal reacties van klanten die bij Handanalyse Haarlem een consult boekten.

Sharon:Uit pure nieuwsgierigheid heb ik mijn handen laten lezen door Esther, zonder te weten wat ik er precies van kon verwachten. Ik was blij verrast door de hoeveelheid informatie die uit de handen te halen is en de accuratesse daarvan. De lezing bood een helder overzicht van mijn talenten en ontwikkelpunten. Het heeft me een mooi richtsnoer gegeven voor verdere zelfontplooiing.”

Alex:De handanalyse is een fijn instrument dat mij op een cruciaal moment hielp om keuzes te maken, vooral op zakelijk vlak. Mijn schip is 40 graden van koers gewijzigd, dit ervaar ik nog op dagelijks niveau. Af en toe pak ik de analyse er nog bij als reminder. Ik voel dat ik nu meer durf te vertrouwen op mijn eigen kracht, dat ik op mezelf durf te vertrouwen. Ook om de verbinding met anderen aan te kunnen gaan. Ik zou het zeker aanraden aan iemand anders: het is een praktisch instrument dat de nadruk legt op individuele kwaliteiten. Het biedt ook perspectief, oorzaak en gevolg worden inzichtelijk. Het helpt je te kijken naar jezelf en verruimt je blik. En daarna ligt de bal bij jezelf om er iets mee te doen.”

Pauline:Mijn handanalyse… Afgezien van dat ik het een hele mooie en spannende ervaring vond en me in goede handen bij Esther voel, heeft het me gebracht: (zelf)vertrouwen, (h)erkenning van mijn talent en kracht, rust en nieuwsgierigheid. Ik heb het ervaren – en ervaar het nog steeds – als een bijzonder onderdeel van ‘mijn’ ontdekkingsreis…waar die uiteindelijk heengaat weet ik nog niet. Maar ik ben nog lang niet uit ontdekt!

Peter: “De analyse heeft me een grote duw in de rug gegeven in de richting die ik al van plan was te nemen, namelijk om te doen wat echt bij mij past. Daarnaast is de analyse zo treffend, het verbaast me echt wat je allemaal uit je handen kan halen en hoe dat klopt!”

Judith:Vooraf had ik geen verwachtingen van de handanalyse, ik stapte er blanco in. De analyse heeft mij beter inzicht in mezelf gebracht. Veel van mijn karaktertrekken kwamen er duidelijk in terug, waardoor het een onderbouwing van mijn persoonlijkheid is geweest. Van mijn gevoel over wie ik ben. Waar ik voorheen soms nog de neiging had om tegen bepaalde karaktertrekken in te gaan, ervaar ik nu meer rust om mijzelf te kunnen zijn. Vroeger voelde ik mij wel eens te kort schieten als ik merkte dat ik niet aan verwachtingen van anderen kon voldoen, nu heeft dit een plek gekregen. Met de informatie van de analyse over mezelf kan ik nu ook beter communiceren naar anderen over wie ik ben. Wat ze van me kunnen verwachten en wat niet. Ik kan een analyse zeker aanraden aan anderen, maar je moet er natuurlijk wel voor openstaan. Het is geen onderbouwde wetenschap.

Enthousiast geworden? Maak direct een afspraak via +31 (0)6-18086543 of stuur een mail naar info@handanalysehaarlem.nl